dimarts, 17 de novembre del 2009

INTERCANVI PROJECTE COMENIUS

GRUP BLAU INFORMA

Aquest any a l’escola participem en un Projecte que es diu Comenius. Nosaltres hem iniciat un treball cooperatiu, recerca informativa dels països participants: Àustria, Alemanya i Espanya i també de les ciutats on hi ha les escoles que participem en l’intercanvi, Gmunden, Wurzburg i Barcelona.

Es tracta de veure la diversitat dels diferents països i les coses que tenim en comú. Alhora que utilitzem les noves tecnologies TIC per a realitzar-lo.

Creiem que és un projecte interessant i divertit ja que aprenem noves maneres de treballar i alhora coneixem altres cultures.

Realitzat per Joel Soto, Marcel Testa i Ignacio Ger

3 comentaris:

Anònim ha dit...

TOTS I CADA UN DELS VOSTRES TREBALLS SON D´UN ALT NIVELL CREATIU AMB UNA QUALITAT D´IMATGES I SO .MOLTES FELICITATS PER TOTA LA BONA FEINA I PODER PARTICIPAR NENES I NENS AMB PROJECTES TAN INTERESSANTS.GRÀCIES A TOTS GRANDS I PETITS PER DEIXAR-NOS CONTAMPLAR A LES FAMILIES TOT AL PROJECTE . UN PETO
SYLVIA ESCODA

Anònim ha dit...

Marcel, Joel, Ignacio, veig que esteu aprenent molt ràpid com funcionen els blogs, felicitats! i també a tots els vostres companys i companyes pels suports audiovisuals que heu fet pel projecte Comenius, sou uns craks!
Mare Testa

socials 6è ha dit...

Silvia Escoda i mare Testa
Moltes gràcies pel vostre suport i entusiasme i per estar al nostre costat.
Intentem d’una manera o altre fer-vos arribar una part del procés del Projecte Comenius.
El més interessant no és el producte en sí sinó el procés, com hi arribem. En tot treball hi ha un procés, que recull el que pensen els vostres fills sobre al que volen saber i volen transmetre. El darrera de tota presentació d’un treball hi ha una gran feina, hi ha tot un procés per arribar al resultat final i això és el que és verdaderament interessant, crear i arribar a presentar i elaborar un projecte, fruit d’una preparació, fruit d’una recerca i d’un coneixement, fruit d’un esforç, fruit d’un voler compartir, fruit d’una cooperació i fruit d’un treball cooperatiu, així és com estem treballant en el projecte Comenius i com en tants d’altres projectes que es realitzen a l’escola i així és com ho fem en el treball del dia a dia a les classes.
Núria Guasch. Mestra de 6è de socials i participant del Projecte Comenius.